CV de Metworst

Search
Close this search box.

Het oliebollenweekend komt eraan!

Het weer wordt guur en koud, de winter is in aantocht. Dan gaat een heerlijke oliebol er vast wel in. Zin in zo’n lekker oliebol? Dan heeft u geluk. Op zaterdag 10 december gaat CV de Metworst, in samenwerking met Jos de Bakker, wederom heerlijke oliebollen verkopen in Silvolde. En u hoeft hier bijna niets voor te doen, want zij komen vanaf 9.30 uur in heel Silvolde aan de deur. De meiden van de dansgarde komen samen met andere vrijwilligers bij u langs. Dit jaar hoeft u zelfs geen contant geld in huis te hebben, het is namelijk mogelijk om met een QR-code via iDeal te betalen!

Niet de hele dag thuis? De verkopers gemist aan uw deur? Geen enkel probleem! De oliebollen zijn vanaf 8.00 uur te verkrijgen bij Plus Peperkamp en vanaf 9.00 uur bij de Welkoop in Silvolde. Bij deze verkooppunten is betalen met pin mogelijk! Beide verkooppunten zijn open zolang de voorraad strekt. Oliebollen kosten per stuk €1,20, 5 oliebollen voor €5,00 en zakken van 10 oliebollen kosten €10,00.

Graag ook nog even uw aandacht voor de online oliebollenveiling. Op vrijdag 9 december start de online oliebollenveiling om 20.11. U kunt tot 23.11 uur bieden op de eerste 59 oliebollen en 2 kaarten voor de pronkzitting op vrijdag 10 februari 2023.