CV de Metworst

Search
Close this search box.

Word Lid

De Metworst is een leuke vereniging, sterker nog in 2013 uitgeroepen toe de leukste vereniging van de gemeente Oude IJsselstreek! Al meer dan 55 jaar spant de Metworst zich in voor het welslagen van de carnaval in Silvolde. We organiseren niet aleen feestavonden, maar zijn ook in alle gelederen van Silvolde maatschappelijk betrokken. Dat kan zijn van ondersteuning van anderen verenigingen tot het assisteren van en bij evenementen. Maar de hoofdmoot voor de vereniging is de organisatie van carnaval. Met de doelstelling dat dit laagdrempelig moet zijn zodat een ieder de mogelijkheid krijgt carnaval te vieren.

Dat kan echter niet zonder financiële steun van sponsoren en leden. Daarvoor bestaat onder andere het lidmaatschap van de leukste vereniging van de Oude IJsselstreek. Maar lid worden doe je niet alleen om ons te steunen. Je krijgt er natuurlijk wel wat voor terug. “Voor wat, hoort wat”.

Wat krijg je er zoals voor terug. Zo ben je verzekerd van een entreebewijs voor de grote Pronkzittingen, kunt als eerste de kaarten hiervoor ophalen tijdens de nieuwjaarsreceptie. Je kunt gratis getuige zijn van de presentatie van de nieuwe Metwaldus! En je krijgt bij sponsoren korting op aankopen op vertoon van de ledenpas die jaarlijks wordt uitgereikt. En dit allemaal voor de jaarlijkse ledenprijs van €17,50 per persoon. Nog niet overtuigd? Kijk even rond op de website en kijk waar de Metworst voor staat. Wij vinden het leuk je als lid te begroeten en heten je alvast van harte welkom bij de warmste, de leukste, maar ook de meest populaire vereniging van de Zillewoldse Carnaval.

Download het inschrijfformulier hier: