CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het programma voor Carnaval 2024!!

Met de feestdagen nog maar net achter de rug, is het alweer tijd om vooruit te kijken naar wat de volgende feestdagen, namelijk de carnaval, ons gaat brengen. En dat je hiervoor bij de Metworst moet zijn, dat lijkt ons duidelijk.

Mede dankzij talloze vrijwilligers en sponsoren is het de Metworst ook dit jaar weer gelukt om een gevarieerd programma in elkaar te zetten. Wat dacht je van het grootste Carnavalsbal in de omstreken en wel in ons Carnavalsdorp Zillewold. Of dat je tijdens de drie dagen in het carnavalsweekend slechts 1 keer entree hoeft betalen!!

Pronkzittingen:
Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari organiseren wij onze gezellige pronkzittingsavonden. Voor de vrijdagavond zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Mail hiervoor naar: financieel@cvdemetworst.nl. De zaterdagavond is helemaal uitverkocht! De muzikale ondersteuning van deze avonden is in handen van onze nieuwe huisband “Band Met Worst” en ook staat er uiteraard om een gezellige afterparty gepland. Beide avonden starten om 20.11 uur. Gezelligheid gegarandeerd.

Carnavalsparty
Traditiegetrouw start het Carnavalsweekend op zaterdag 10 februari met het grootste carnavalsfeest in Zillewold. Een hossende menigte zal onder de klanken van JETSET LIVE en De Sfeermakers feest vieren tot in de late uurtjes. Uiteraard zullen alle aanwezigen in hun eigen creatie verschijnen, want het is en blijft een gekostumeerd bal. Nog geen mooi outfit? Neem dan even een kijkje bij de Welkoop. Kaarten voor deze avond kosten €12,50 en zijn online te koop. Klik hier voor tickets.

Carnavalszondag
Op zondag 11 februari, als de optocht weer door de Zillewoldse straten is getrokken, wacht ons een spetterend optreden van ROXX. Deze nieuwe band met ervaren muzikanten gaan er vast en zeker een groot feest maken. Hossen, meezingen, polonaise lopen, een proatje maken, een biertje drinken, oude bekenden weerzien, alles kan op deze middag. We starten na de optocht met dit grandioze festijn en de entree is gratis! Vind je het te druk in de zaal? Dan is er ook dit jaar weer de gelegenheid om in de tent een feestje te bouwen. Hier zal DJ Thom ervoor zorgen dat ook de voetjes van vloer gaan.

Malle Metworst Maandag
Kun je er niet genoeg van krijgen? De maandag, 12 februari, zal opnieuw een mega feestdag worden. Bij binnenkomst zullen de muzikale klanken van DJ Thom weer te horen zijn in de tent. En ook ROXX zal weer hun beste beentjes voor zetten. En daarnaast zal ook Rob Ronalds het Metworst podium betreden. Met nummers als Kleine Blonde Mariandel en Meisjes van de Nacht is het lopen van een polonaise gegarandeerd. Let op! De entree is wederom gratis!

De Metworst was aan zet, nu de bezoekers. Maak er met z’n allen een mega mooi en vet carnaval van en bezoek ons op een van de (of alle) genoemde dagen. Volg ons op Facebook en Instagram voor meer informatie!