CV de Metworst

De Grootste Online Oliebollenveiling 2022

Hij komt er weer aan!
Vrijdagavond 9 december om 20.11 uur wordt het startschot gegeven voor de grootste online oliebollenveiling van Nederland. Komen de eerste 59 oliebollen naar u toe?

Op vrijdag 9 december vindt wederom De Grootste Online Oliebollenveiling van Nederland plaats! Vanaf 20:11 uur wordt de eerste partij van 59 oliebollen geveild. Dit in aanloop naar de oliebollenverkoop op zaterdag 10 december. U kunt meebieden door uw bod te mailen naar oliebollenveiling@cvdemetworst.nl. Elke nieuwe bieding mag maximaal € 11,00 hoger bedragen dan het vorige bod. De biedingen worden live bijgehouden op de website.

Net als voor alle coronamaatregelen is het dit jaar weer mogelijk om aanwezig te zijn bij de Live Online Oliebollenveiling. In de kroeg van onze residentie ’t Molentje zal onze veilingmeester ook biedingen accepteren, maar uiteraard zal hij ook online voor een gezellige sfeer zorgen. Wilt u niet bieden, maar wel genieten van gezelligheid en een lekker drankje. U bent van harte welkom.

Om 23:11 uur sluit de veiling en ontvangt de hoogste bieder:

  • 59 heerlijke oliebollen!
  • Twee entreekaarten met VIP-behandeling voor de pronkzitting op vrijdag 18 februari!

Dit wil jij toch ook winnen?

Veilingmeester X-waldus Remco van Aken zal ook dit jaar zorgen dat de juiste prijs betaald gaat worden voor dit gewilde arrangement!