CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zondagmiddag = familiekarnaval!

fallback image post metworst

Zondagmiddag na de optocht is het weer tijd voor hét familiekarnaval. Lekker met z’n allen feesten en hossen op de klanken van de Millenium Showband

Zondagmiddag na de optocht is het weer tijd voor hét familiekarnaval. Lekker met z’n allen feesten en hossen op de klanken van de Millenium Showband. Vijf zeer enthousiaste en gemotiveerde muzikanten die op iedere locatie samen met het publiek er één groot feest van maken. Dus gezelligheid staat ook bij deze band voorop.

Speciaal voor de kinderen zijn er weer vrolijke meezingers

Ook de Millennium Blaoskapel komt weer langs.

Op de zondagmiddag carnaval vieren met de hele familie; dat is iets wat De Metworst hoog in haar vaandel heeft staan. Gezellig met z’n allen dansen en polonaise lopen. Speciaal voor de allerkleinsten is er de “Ibe’s kids corner”; een klein danspodium om lekker gek op te doen. De band is gevraagd om speciaal voor deze doelgroep ook wat acts op te voeren en degene die vorig jaar met Rosenmontag in ’t Molentje waren, weten dat het dan wel goed komt. Voor de iets oudere jeugd is er een ruimte gecreëerd voor de Chillen@DeMetworst Party. Onder in de kelder bij ’t Molentje. Met muziek van een DJ, maar zonder alcohol.

Graag nodigen Prins Metwaldus de 46ste en zijn adjudanten iedereen uit om na afloop van de grote optocht door Zillewold, de beuk d’r in te gooien en door te zakken in een gemoedelijke sfeer. Ook is er aan de inwendige mens gedacht en kunt u boerenkool met worst eten en uitaard is er voor de kids patat. Om te zorgen dat iedereen van het familiekarnaval kan genieten is de entree gratis.

Ook Bob gaat weer helemaal uit zijn dak.