CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zittingen sluiten met perfecte ambiance!

fallback image post metworst

Schitterend! Karnavalsverening de Metworst sloot op zaterdagavond 26 januari 2008 de jubileumpronkzittingen af met een fantastische zitting. Sfeer, humor, dans maar vooral gezelligheid waren troef deze avond…

Fantastisch! Super! Gezellig! Wat een avond! Zomaar even een greep uit een aantal kreten die de bezoekers van de zaterdagavondpronkzitting 2008 bij Karnavalsverenging de Metworst na afloop uitspraken.

Het was één geweldig feest met een keur van artiesten die boven zichzelf uitstegen en een zeer enthousiaste zaal die geheel in rood-witte huisstijl kleur van De Metworst een fantastische avond beleefden.

De foto’s zijn nu al te bewonderen in het fotoalbum.

Met een ten opzichte van vrijdag iets gewijzigde programmering werd het ook op de zaterdagavond een goede show ten tonele gebracht. Met name de tonpraters op deze avond kregen door hun sublieme optredens het publiek aan hun lippen. Bij menige bezoeker rolden de tranen over de wangen van het lachen en men kon dan ook menige schaterlach constateren. Zo passeerden onder andere Bremske, Lomp en Subtiel en Tina Lady de revue, ieders met een perfecte act.

Adjudant Gerwin in actie tijdens de act Lomp en Subtiel!

Maar ook de perfect dansende M.M.M. girls waren op dreef op deze avond. Menig handje ging op elkaar toen de meiden hun diverse dansacts ten tonele brachten. Maandenlange voorbereiding waren dan ook niet voor niets geweest. Met een brede grijs verlieten de dames onder een staande ovatie de Metworstarena.

De M.M.M.girls lieten ook vanavond van zich spreken

Daarnaast waren er op deze avond ook diverse muzikale acts te bewonderen. de groep "wi-j zingt verdan" scoorde deze avond hoge ogen met liedjes van weleer. Het Zillewolds volkslied kreeg een ieder van de stoelen en werd met de nodige decibellen meegezongen. Ook op deze avond werd de zitting afgesloten met muziek. Op de klanken van de nieuwe kraker van Makkie veur Ruud, lèèf ow uut, leefden de aanwezige gasten zich letterlijk uit. Het Zillewoldse duo zorgde voor een extase waar de pannen van het dak gingen. Ook op deze avond wisten de heren met de meezingmedleys de mensen in de polonaise te krijgen en een geweldigde feestelijke ambiance neer te zetten.

Prins Metwaldus de 45ste voorop in het feestgedruis!

De zitting werd echt afgesloten met een geweldige finale door alle medewerkers. Met het jubileumlied werd ten gehore gebracht en de nodige confettie ontbrak uiteraard ook niet. Daarnmee was de avond nog lang niet afgelopen. De vele bezoekers bleven nog lang in de residentie om nog zoveel mogelijk van deze avond te kunnen nagenieten. De Kroezenhokers die deze avond muzikaal omlijsten speelden nog diverse muzikale noten om het publiek te vermaken. Het bleef nog lang onrustig…

Een heuse rood-witte kleur in de residentie

De Metworst is er klaar voor! Dat bleek wel uit de gezellige sfeer die er de afgelopen dagen in een gezellig opgetuigde residentie boekdelen sprak. Het karnaval is begonnen en wij hopen u één dezer dagen nogmaals te mogen begroeten in onze residentie tijdens de vele evenementen die nog komen gaan. Over het programma bij de Metworst vindt u alles op deze website. Drie dagen lang feesten bij De Metworst! Het kan, ten slotte komt al het goede in drieën!

Adjudant Bas heeft het zichtbaar naar zijn zin!