CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zillewoldse Jeugd in opstand

fallback image post metworst

Kreten als “WEG MET WORST”, persberichten en rondvliegende Spam-mail. De aanleiding voor dit alles was …

Prins Cas na afloop van de onderhandelingen afgelopen zaterdag

Kreten als “WEG MET WORST”, persberichten en rondvliegende Spam-mail. De aanleiding voor dit alles was het idee van CV De Metworst om van Silvolde een gezellige, karnavaleske, maar bovenal ook versierde plaats te maken. CV De Metworst is een vereniging met ludieke en creatieve ideeën. Dit bleek al in het verleden met het omdopen van …… tot Metworstplaza. Dit jaar is het idee ontstaan om naast een eigen “Plaza” ook een eigen “Metworstlaan” te maken. En welke straat in Silvolde komt hier nu niet beter voor in aanmerking dan de Berkenlaan?

Het huis van de voorzitter van De Metworst
(klik op de foto voor een vergroting)
Dit is voor de Metworst zeker dit jaar een belangrijk episch centrum, aangezien de eigen residentie er zich aan bevindt, maar ook de Prins en Adjudanten daar wonen en door de huizenmarkt van dit moment ook nog wel ff blijven wonen…
Het huis van de voorzitter van de Jeugd
(klik op de foto voor een vergroting)

De hoogoplopende ruzie bereikte het afgelopen weekend een climax, waarbij de voorzitter van CV De Metworst zelfs al door de Jeugdprins werd aangesproken met “de heer”, waar hij voorheen gewoon werd aangesproken met “He’j pa”. Dit leidde tot een topoverleg in de kelder van ’t Molentje. Aan dit overleg namen Rob Schuurman, namens de rebellerende jeugd, deel en de voorzitter van CV De Metworst, Ibe Bongers. Beiden overigens geheel toevallig ook woonachtig aan de Berkenlaan oftewel Metworstlaan. Ibe toonde als eerste het goede voorbeeld en zorgde voor groene versieringen in de tuin.

Rob kon deze actie wel waarderen en besloot om de rood-witte verf te pakken om zijn huis eens van verfrissende kleuren te voorzien. Daarmee de trend zettend voor een mooie rood-witte Metworstlaan.

Klik hier voor het persbericht