CV de Metworst

Search
Close this search box.

Zillewoldse feestwinkel levert kostuum op maat

Nog geen kleding voor het komende karnaval? Geen nood, websponsor Olde Bond heeft hierop het antwoord! In dé feestwinkel van Zillewold…

Nog geen kleding voor het komende karnaval? Geen nood, websponsor Olde Bond heeft hierop het antwoord! In dé feestwinkel van Zillewold is een ruime keuze aanwezig en uiteraard voor ieder wat wils.

“Rood, wit, paars, dun of rond, veur een ieder wat wils bi’j de Olde Bond”. Onder deze wel heel toepasselijke slogan is op dit moment de feestwinkel van Zillewold volop in bedrijf. De winkel van de gebroeders Veenhuizen, in de volksmond beter bekend als de Veen en Wortel van de Olde Bond, heeft de seizoensafdeling geheel ingericht in het teken van het komende karnaval.


De kleurrijke Zillewoldse feestwinkel; Welkoop/Olde Bond

“Erwin: Een ieder kan er met de karnaval bijzonder uitzien. Er is volop keuze dus een smoes om niet verkleed de Zillewoldse karnaval in te gaan gaat niet meer op”.

In de winkel is naast Veen en Wortel nog een deskundige die u van advies kan voorzien. Riet is de naam en zij is onder de Metworst itimi geen onbekende!

Nog niets om aan te trekken tijdens de komende karnaval? Loop dan is even binnen bij dé feestwinkel van ons Zillewold:

Welkoop Olde Bond

Ulftseweg 126
7064BG
SILVOLDE
Telefoon: 0315-323510

Openingstijden: Maandag van 13:00 t/m 18:00 Dinsdag t/m donderdag van 9:00 t/m 18:00 Vrijdag koopavond van 9:00 t/m 20:00 Gesloten van 12:30 t/m 13:00 Zaterdag van 9:00 t/m 17:00