CV de Metworst

Search
Close this search box.

Zillewoldse adjudant in Zevenaar

fallback image post metworst

Hij stond hoog op de lijstjes bij menig Foekepotter als Prins Silvius de 53e, maar tot ieders verrassing kwam hij in Zevenaar uit de hoge hoed.

Statiefoto Adjudant Remy

Hij stond hoog op de lijstjes bij menig Foekepotter als Prins Silvius de 53e, maar tot ieders verrassing kwam hij in Zevenaar uit de hoge hoed. Afgelopen zaterdag werd hij adjudant bij CV De Toetenburgers. We hebben het over niemand minder dan Remy Laurensse.

Ex-lid van CV De Metworst, vice-voorzitter van het jeugdcarnaval, getrouwd met Anke Buiting en dus schoonzoon van Paul Buiting, buutreedner bij CV De Foekepot, woonachtig aan de Eekhoornhof bij Marco Kraan, Jeroen Pothoff, Rob Donderwinkel, enz. Kortom Zillewoldser kan bijna niet.

Adjudant Remy houdt sierlijk de proclamatie vast
Lekker op het bankje met de hofdames...

Waarom is Remy dan adjudant geworden in Zevenaar? Beschouwt hij zich als een Zillewoldse karnavals-missionaris en wil hij zieltjes winnen? Is hij lid geworden van een karnavals-afdeling van Unicef en gaat hij ontwikkelingswerk verrichten?
Niets is minder waar. Zoals velen niet weten, is Remy van jongs af aan opgegroeid in Zevenaar (luister maar eens naar zijn accent red.). Samen met zijn vriendengroep viert hij tot op heden nog altijd een paar dagen het sfeervolle Zevenaarse karnaval.

Bij karnavalsvereniging De Toetenburgers is hij dan ook al jaren een graag geziene gast. Zowel op het podium als op de bar. We zullen hem dit jaar dus veelvuldig moeten missen bij alle Zillewoldse activiteiten. Mocht u denken: Waarom loopt Anke Laurensse-Buiting zo vaak alleen op straat? Heeft ze huwelijksproblemen? Het antwoord is waarschijnlijk: "Nee, Remy staat als adjudant weer bier te ketsen in Zevenaar!"
En zoals op de foto’s is te zien, doet hij dit hoofdzakelijk in het rood en wit.
Schudden met sambaballen in jeugdcarnaval kleuren
Statiefoto Adjudant Remy

CV De Metworst wenst adjudant Remy en zijn Prins Teun natuurlijk een fantastische karnaval toe! We hopen hun graag in vol ornaat tegen te komen in Zillewold om samen feest te vieren! En dat allemaal onder hun motto: "Omdat het kan!"
En we moeten zeggen: "Het is mooi dat het kan!"

Een week na de elfde van de elfde kunnen we nu al uitspreken: Het wordt "Un jaor as gin ander!"

Meer informatie over adjudant Remy kunnen we dit jaar vinden op:
www.toetenburgers.nl

Waar we hem dit jaar wat minder op kunnen vinden is:
www.cvdefoekepot.nl
www.jeugdcarnavalsilvolde.nl
www.ankebuitingenhaarman.nl

 

De grote finale