CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zillewold hèt Talent!

fallback image post metworst

Wat nou Holland got Talent! Zillewold hèt pas talent! En dat willen we weten ook, daarom organiseert CV De Metworst een Zillewoldse middag.

Simon van de Opblaosband denkt het zijne ervan

Wat nou Holland got Talent! Zillewold hèt pas talent! En dat willen we weten ook, daarom organiseert CV De Metworst een Zillewoldse middag met alleen maar Zillewoldse artiesten of in ieder geval Zillewoldse bloed. Want uiteindelijk 4 je karnaval in Zillewold. Het belooft een geweldig middag te worden waarvan de start direct na afloop van de festiviteit van het Jeugdcarnaval ligt. Om 15.11 uur direct na Sing for the Prins is de aftrap voor :

De Kroezenhokers dweilen d'r wat af deze dagen.
De Jeugdband in actie tijdens de prinsenpresentatie van de Jeugd

De jeugdband, tenminste dat wil zeggen een leuk stel volwassen die zich nog jeugdig voelen. Vervolgens dweilen De Kroezenhøkers door de zaal heen, waarna Les Pineut het podium zal betreden. Na Les Pineut dweilen De Kroezenhøkers nog enkele meezingers bij elkaar zodat de M-band tijd heeft om op te bouwen. Na de M-band zal de Opblaosband het podium betreden om vervolgens met een grote finale af te sluiten. Dit is op en top Zillewolds totaalkarnaval!

Dan loopt het al tegen half zeven en zal de DJ nog enkele meezingers de zaal in gooien. Dit programma wordt de gehele middag gepresenteerd door Remco van Aken, alias papa Remco, alias Bremske, alias Metwaldus de 44ste, alias ex-Jeugdprins. Ook in de kroeg is deze dag muziek te beluisten en wel van de formatie One for All. Uiteraard is de toegang met dank aan onze sponsoren GRATIS! Mocht je tussendoor nog honger hebben, het feestterrein blijft in tact en in de verwarmde tent is tegen betaling van munten volop catering beschikbaar.

{flv}flash20092010/maandag/MOV00858{/flv}De M/band in actie tijdens de afgelopen pronkzittingen