CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zijn we er klaar voor?

fallback image post metworst
Mocht u zich nog afvragen of we er bij De Metworst klaar voor zijn dan kunnen we u geruststellen, wij zijn er zeker klaar voor……!

Mocht u zich nog afvragen of we er bij De Metworst klaar voor zijn dan kunnen we u geruststellen, wij zijn er zeker klaar voor……!
De afgelopen weken is er door verschillende commissies, enthousiaste leden, dansgarde hard gewerkt en geoefend om er een prachtige Pronkenpresentatie 2011 van te maken.
* De programmacommissie, met een aantal nieuwe creatieve mensen, heeft een programma samengesteld met dans, buut, show en muziek. Er staat u een prachtig, gevarieerd programma te wachten.

* De bouwcommissie heeft weer de nodige uurtjes bij de bouwlocatie van Quintec doorgebracht om het decor van de Pronkenpresentatie dit jaar weer van het nodige spektakel te voorzien.

* Bij De Metworstband zijn weer de nodige nieuwe nummers ingestudeerd. Zij gaan de avond weer met een geweldig optreden afsluiten.

* Ook de dansgarde heeft de afgelopen weken niet stil gezeten. Zij zijn de afgelopen weken op zondagmorgen vaak gesignaleerd in onze residentie ’t Molentje. Hier is volop geoefend op nieuwe bewegingen en stijlen in de dans.

* De Kroezenhökers o.l.v. Wim Lammers hebben de vrijdagavonden weer gebruikt om hun repertoire te oefenen en als vanouds te laten klinken.

* De zaal is inmiddels weer voorzien van ons prachtige podium en komende week wordt er verder gewerkt aan een sfeervolle ambiance.

De klok tikt verder naar 11-11-’11, de spanning bij onze nieuwe hoogheden loopt op! Nog een aantal dagen en dan wordt het grote geheim van Zillewold eindelijk prijs gegeven. Dan weten we wie Metwaldus de 49ste is en wie zijn of haar adjudant(en) is of zijn.

Bent u ook zo benieuwd geworden en wilt u deze avond niet missen, kom dan vrijdag 11-11-’11 naar De Metworst in onze vertrouwde residentie ’t Molentje, aanvang 20:11 uur en natuurlijk is de entree gratis.

Wij hebben er zin in, we hopen u ook. Graag tot ziens bij de Pronkenpresentatie van De Metworst.

Namens het bestuur,
Peter Pruijn
Voorzitter