CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zeskampterrein krijgt vorm

Afgelopen weekend is het gras gemaaid en ligt er nu een biljartlaken aan de Berkenlaan. Het prikkeldraad is weg en ingeruild voor dranghekken ….

Afgelopen weekend is het gras gemaaid, vrijdagochtend zijn nog ff de hemelsproeiers opengezet om op deze manier een mooie groene biljartlaken aan de Berkenlaan te krijgen. De Arena in Amsterdam zou er jaloers op zijn.  Het prikkeldraad is inmiddels weg en ingeruild voor dranghekken, kortom de eerste voorbereidingen zijn getroffen om het zeskampterrein in te richten. Onze Bob de Bouwer was ook niets te gek en zorgde voor een hoge mast, waaraan inmiddels één kilometer rood-witte vlaggen zijn bevestigd. Ook onze zeskampwoordvoerder Rob Nas liet van zich spreken door 200 dranghekken vakkundig uit elkaar en in elkaar te zetten. De vakken zijn verdeeld en de spellen kunnen komen. A.s. zaterdag vanaf drie uur kunnen de 12 Zillewoldse teams gaan strijden om de Metwaldusbokaal. Voor het eerst in ongeveer 20 jaar staat er weer een zeskamp op het programma in Zillewold. Een unieke gebeurtenis in het kader van het 44-jarig bestaan van CV De Metworst. Degene die met de Metwaldusbokaal


Bob jr. in actie

gaat lopen, zal eerst de reuze tobbedansbaan, de super survivalbaan, de reuze balrace, de kruiptunnel & sponzenrace, de waterkakrace, broeklopen en ballonpompen en de rodeostier als rodedraadspel moeten overwinnen. Het belooft een spannende strijd te gaan worden en u kunt er gratis bij zijn. Om 15.00 uur begint het spektakel. De Berkenlaan is afgezet en ingericht met gezellige terrasjes.


Enkele hardwerkende Metworsten…