CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zeskampteam Helden op sök

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 10 met …

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 10 met:

De Helden op Sök
Dit zijn een stelletje karnavalsenthousiastelingen die hun geschiedenis kunnen traceren naar de Raad van Elf van het Jeugdcarnaval. Bij het 33 jarige jubileum van De Metworst besloten enkelen de Jeugdraad vaarwel te zeggen en de uiterst succesvolle kleine wagenbouw groep ‘de Schoemkragen’ op te richten. Na enkele jaren en vele ledenwisselingen verder werd besloten de naam in te wisselen voor ‘Helden op Sök’ en de overstap naar het klassement der klassementen te maken: de Grote Wagens. Als één van de weinige groepen wagenbouwers die geen bier drinken en frikadellen eten tijdens het wagenbouwen, maar alleen dextran drinken en van die oranje dingen eten (wortels?? opzoeken!), verwachten wij hoge ogen te gooien tijdens de Zeskamp. Als voorbeeld van onze sportiviteit: We hebben als onderdeel van ons trainingsregime allemaal een sport toebedeeld gekregen om die uiteindelijk tot in de puntjes te beheersen. En met trots melden we dat één persoon al eens 65 punten heeft gehaald met kegelen. Kortom: we zijn niet bang om ons in het zweet te werken (wat nogal snel gebeurd) voor een onzekere overwinning!