CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zeskampteam De Siepels

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 6 met …

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 6 met De Siepels, maar wie zijn nu eigenlijk de Siepels?

Team De Siepels
Op de basisschool waren wij al een hechte vriendengroep; nu 11 jaar later zijn wij nog steeds vrienden. Het knikkeren op het schoolplein hebben wij achter ons gelaten, het gezellig knutselen niet! Daarom bouwen wij ieder jaar met veel plezier een karnavalswagen waarbij onze knip/plak/vingerverf technieken goed van pas komen. Dit jaar laten wij ons van onze sportiefste kant zien door deel te nemen aan de zeskamp van De Metworst.
Als voorbereiding heeft Sonja Bakker ons op een streng dieet gezet en doen wij iedere morgen braaf en actief mee voor de televisie met het AVRO programma: "Nederland in beweging". Dit alles om 17 mei met een topconditie aan de start te verschijnen!