CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zeskampteam De Schoenveters

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 12 met …

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 12 met:

De schoenveters!
Dit is een groep jongeren die is ontstaan uit een groep ex-Raad van Elf leden van het Jeugdcarnaval en bestaat nu 6 jaar. Na het eerste en tweede jaar bleek dat de groep erg klein was en dat er toch maar uitbreiding moest komen. Deze uitbreiding werd deels uit Silvolde deels uit Varsseveld en deels uit Gaanderen gehaald. Na deze uitbreiding kwamen we op 10 man die in de afgelopen jaren samen het karnaval gevierd hebben en uiteraard elk jaar een wagen hebben gebouwd. Het wagenbouwen is natuurlijk het mooiste van alles, maar karnaval vieren zijn we ook niet vies van. Toen de uitnodiging binnen kwam voor de lentekarnaval werd er ook geen moment getwijfeld en konden we ons meteen aanmelden (wat uiteraard pas weer op het laatste moment gebeurde, wat we maar een stukje gemoedelijkheid zullen noemen)