CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zeskampteam De Paolsteakers

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 9 met …

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 9 met De Paolsteakers… Wie? Een vreemde eend in de bijt? Nee hoor lees onderstaand verhaal en u snapt direct dat ook dit team alles met karnaval te maken heeft.

Wie denken "De Paolsteakers" wel dat ze zijn?

"De Paolsteakers" is een groep karnavalisten die niet alleen met het karnaval samen actief is. Zo zijn ze allemaal lid van Scouting Jonko Silvolde. De foto is gemaakt tijdens de jaarlijkse JONKO-winterhike van februari 2008. Dit is een wandeltocht van ongeveer 45 km met overnachting op een locatie. Iedereen moet hierbij zijn eigen slaapspullen meenemen. Naast deze en vele andere scoutingactiviteiten, zijn de meeste van deze groep vroeg voor het karnaval al druk bezig met het bouwen van een wagen. Anderen zijn weer actief met het maken van muziek in verschillende bands en dweil- of harmonieorkest. Sommige van deze mensen staan zelfs tijdens het karnaval in de buut. En anderen zijn actief met het straatversieren. Kortom, "De poalsteakers" is een groep scoutingmensen die tijdens het karnaval op diverse wijze actief bij het Zillewoldse karnaval betrokken is. Vandaag laten we zien dat we ook bij de zeskamp een goed team zijn. We wensen alle teams veel sportiviteit en vooral heel veel plezier.