CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zeskampteam De Kroezenhøkers

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 11 met …

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 11 met het muzikale team:

KROEZENHØKERS SPORTIEF.
De kroezenhøkers zijn behalve muzikaal ook vreselijk sportief. Na de repetities op de vrijdagavonden wordt steevast de rechterhand en pols in beweging gebracht. Veelal in een op en neer en naar binnen draaiende beweging. Dat de saamhorigheid binnen deze club groot is blijkt wel uit het feit dat ze steeds voor elkaar opkomen, elkaar bijstaan en samen organiseren, als er maar iets te halen valt.
Nu valt er een hoofdprijs te behalen tijdens deze zeskamp en reken maar dat we fanatiek zullen strijden om met deze prijs aan de haal te gaan. Zwaar getrainde mensen zijn nu eenmaal moeilijk te verslaan, en met de luchtinhoud, dus uithoudingsvermogen, zit het met deze blazers wel goed.
Ons is gevraagd een foto aan te leveren voor het wedstrijdblad. Daar wij echter al weken in de Ardennen aan het trainen zijn, en onze uitstraling natuurlijk niet prijs willen geven, kunnen we alleen een foto zenden van datgene wat achter is gebleven.
We wensen onze tegenstanders veel succes voor de strijd om de tweede plaats.