CV de Metworst

Search
Close this search box.

Zeskampteam De Foekepot

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 7 met …

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Vandaag deel 7 met De Foekepot. Onze zustervereniging is heel wat van plan. Er gaat een blauw rode orkaan over het terrein waaien. Om hun pad te effenen kunnen ze misschien wel wat rood/blauwe straatklinkers van de secretaris van CV De Metworst lenen. Hij wil deze inruilen voor Rood-Witte straatklinkers (verkrijgbaar bij de Minister van Informatie van CV De Metworst).

CV De Foekepot team: “blauw-rood”

Het eerste lentekarnaval en dan direct vol voor de prijzen gaan. De enige manier om onze uitzending naar het verstikkende Peking nog zeker te stellen. Dat is het uitgangspunt van Karnavalsvereniging De Foekepot. Onder de naam “blauw-rood” stuurt De Foekepot een ongekend sterke afvaardiging de wei in. Kernwoorden: snel, soepel, explosief, onoverwinnelijk en teamspirit. Voor ons een gelopen koers, wie houdt ons tegen? Welke Foekepotters kunt u in korte broek verwachten?

Andre Jansen: vraag ’t Andre en het komt goed. Gaat gegarandeerd voor de winst, ook na 1 krat bier.
Bas Trip: de handy-man, doorziet iedere situatie en heeft altijd het passende gereedschap bij zich.
Dagmar Willemsen: de wei is zijn werkterrein, levert hier zijn maximale prestaties. Dit is een boer met übermenselijke krachten.
Jeroen Disbergen: zijn tackle is gevreesd op de grasmat, probeert het lentekarnaval sportief te benaderen, maar staat niet voor zichzelf in.
Marc Berendsen: is vooral verbaal niet te verslaan, weet iedere scheidsrechterlijke dwaling in ons voordeel om te buigen.
Maurice Kingma: is gewend om mensen aan te sturen ook hier zet hij iedereen naar zijn eigen hand, Silvius heerst over Zillewold.
Patrick Aalders; de rekenmeester, weet precies wanneer iedereen op- en af moet. Verspilt geen energie, wijst iedereen de weg naar de overwinning.
Peter van der Kemp: de bouwmeester begint berekenend, strooit de tegenstander zaagsel in de ogen, om uiteindelijk altijd de overwinning te grijpen.
Roy Verheij: overziet iedere spelsituatie, met zijn lengte en logistiek inzicht komt “blauw-rood” niet voor verrassingen te staan.
Walter Venhorst: treedt uit de schaduw van Silvius, nu kan hij laten zien wat hij waard is, als het maar niet op twee wielen is…
Willy Ebbers: gevaarlijke outsider. Theo Vet maakt het alle achtervolgers moeilijk, het parcours is dan immers spiegelglad…
Wouter Tombergen: als een ware Iveco truck trekt Wouter “blauw-rood” naar een gedenkwaardige overwinning. Maar pas op! Wouter remt niet voor rood-witten!

Joker: Wouter Evers weet nu wat het is om zorgzame vader te zijn, zo heeft hij ook het beste voor met “blauw-rood”. Zet Wouter in en het is raak!