CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zeskampteam CV De Metworst

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Het Metworstteam staat …

Alle teams zijn al volop aan het trainen voor de zeskamp die gehouden wordt tijdens het Lentekarnaval. Gedurende de komende periode zullen zij zich aan u voorstellen. Onze eigen rood-witte sterren stralen nu nog als eerste, maar hoe zal het straks vergaan? Het team van CV De Metworst.

Er zijn diverse relletjes aan vooraf gegaan maar hier zijn we dan: FC de METWORST. De opstelling is volgens de “grote” kerstboomtactiek…..

     

IBE

(keeper)
JOS
(aanvoerder)
BAS PATRICK
(verdedigers)

BART MIKE FREEK
(middenvelders)
SANNY ANOUK DEBBY SANDRA
(aanvallers)

Toelichting bij dit sportieve FC de METWORST-team;
Ibe Bongers (keeper); “elk nadeel heeft zijn voordeel”, voordeel van zijn positie is het JOKER-zijn en de laatste zet te geven.
Jos Onstein (aanvoerder); Is bij deze thuiswedstrijd wel heel dichtbij zijn dug-out maar zal er zeker uitkomen om de strijd aan te gaan.
Bas Roes en Patrick Kramer ( verdedigers); Zij zijn van de aanvallende positie afgehaald want ze hebben hun eigen vrouwen al aangevallen en dus gescoord! Ze staan nu allebei in de dekking…
Bart Holthausen, Mike Lenderink en Freek Raben (middenvelders); De sjonnies voor de tactiek en de show. Met hun ervaring in de voetballerij bouwen we een stevige muur(tje).
Sanny Peters, Anouk Smits, Debby Knikkink en Sandra Onstein (aanvallers); Met deze kwaliteiten in het team wordt iedere tegenstander getackeld en menigeen afgeleid ( of verleid?)
Hebben de Metworsten de kwaliteit en lef in huis om dit kampioenschap te behalen…???