CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ze zijn weer begonnen!

fallback image post metworst
Onder Siberische omstandigheden hebben we vorige week zaterdag een kijkje mogen nemen in de bouwplaats bij Mc Bult. Wilbert plakt d'r lekker op los!

Onder Siberische omstandigheden hebben we vorige week zaterdag een kijkje mogen nemen in de bouwplaats bij Mc Bult. Uiteraard voorzien van frikadellen en “Duits” bier liepen we de warmte en enthousiaste groep wagenbouwers tegemoet. Dit jaar maakt ook Metwaldus de 46ste deel uit van de wagenbouwers na een jaartje sabbatical. Hij was het ook die ons vrijdagavond laat/zaterdagochtend vroeg enthousiast maakt om eens te komen kijken. “Zo’n kolossale wagen hebben we nog nooit gebouwd! De wagen heeft net 14 mm speling om naar buiten te kunnen voor de optocht.” Wilbert plakt d'r lekker op los!
Ook Metwaldus de 46ste is na een jaartje afwezigheid weer terug op 't ölde nös En inderdaad enkele bestuursleden keken hun ogen uit bij het aanschouwen van de eerste contouren van de praalwagen van De Metworst voor de optocht. Metwaldus de 46ste had niet gelogen. Er werd al snel angstig naar de hoogte van de uitgang gekeken. Maar alle wagenbouwers riepen in koor: “Vaak bu’j te bang!” Terwijl door Geert inmiddels de frikadellen op de frikadellendraaier werden gegooid, werd door de enkele wagenbouwers met enthousiasme e.e.a. uitgelegd over de wagen. En beste mensen het duurt nog even tot de optocht begint. Maar we kunnen nu al zeggen dat er straks een juweeltje in de optocht mee rijdt.
ff lekker een bietje knooi'jen met het plaksel De bouwtekening wordt ff uitgelegd aan de voorzitter