CV de Metworst

‘Ze zijn erg creatief met mandarijnen!’

De afgelopen jaren maakten Nienke van Lent en Suzanne Kloosterman deel uit van onze dansgardebegeleiding, maar afgelopen weekend hebben we voor de laatste kunnen genieten van een prachtige dans die door hen is ingestuurd. Beide dames vorige week dan ook in het zonnetje gezet door bestuurslid Bas Roes.

Suzanne en Nienke zijn de afgelopen 4 jaar de begeleiders geweest van onder ander de Metworst Young Stars en Mooove. Elk oefenmoment stonden zij klaar voor onze meiden en wat hebben we genoten van prachtige, energieke dansen. Uit betrouwbaar bron hebben we vernomen dat ook tijdens de Coronatijd deze dames niet stil zaten en creatieve oplossingen bedachten. Zo waren wij ontzettend creatief met mandarijnen om toch weer een nieuwe dans in elkaar te zetten. Namens alle meiden van de dansgarde, het bestuur en alle andere leden van onze vereniging willen wij jullie ontzettend bedanken voor jullie inzet. Suzanne zal dit jaar tijdens de Pronkzittingen gewoon aanwezig zijn, maar dan niet als begeleider, maar van en zeker als onwijs trotse moeder van Evi die dit jaar voor het eerst zal dansen bij de minimarietjes.

Op dit moment bestaat onze dansgarde begeleiding uit Natascha Weijenbarg (Mooove), Bo Heister en Djurra Roes (X-treme). En zullen onze mini-marietjes begeleid worden door Linde Tangelder en Lotte Pruijn. Wij kijken nu alweer uit naar de nieuwe dansen. Dus komt dat zien vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023.