CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ze zijn d’r weer: De Metworst nieuwe

fallback image post metworst

Ze zijn d’r weer De Metworstnieuwe!!! Sommige zijn wat knapper geworden, sommige grijzer, sommige duidelijk ouder. In ieder geval…

Ze zijn d’r weer De Metworstnieuwe!!! Sommige zijn wat knapper geworden, sommige grijzer, sommige duidelijk ouder. In ieder geval afgelopen zaterdag stonden weer vele Metworsten te dringen voor de camera om vereeuwigd te worden. We hadden dit jaar wel een zeer unieke locatie. Het meest rood-witte gebouw in Nederland: Schouwburg Amphion in Doetinchem. Je zou bijna denken dat het de Metworstresidentie is.

Om half één ’s middags deed directeur Henk Raben zelf de deuren open voor de Metworsten en fotografe Chantal Heuvels. (Net als bij de Foekepot neemt ook hier de vrouw de camera over van haar man om de beste statiefoto’s te maken).

Onze dansgardes
De 11 mannen met een basisplaats vandaag

Daarbij had Chantal dit jaar gelukkig assistentie van nog meer vrouwen (Nicol Pothoff en Janet Pruijn) om de mannen in het gareel te krijgen en de strikjes recht.

Het foto’s maken ging nog nooit zo soepel. We voelden ons natuurlijk al direct thuis in deze warme omgeving. Geen verkleumde gezichten, niet ff snel een foto maken en vlug de auto in, nee gewoon lekker met de kachel aan in onze eigen rood-witte omgeving. Het werd weer een leuke Metworstmiddag die uiteindelijk eindigde bij de pronkzittingen in ‘s-Heerenberg.

De foto’s zijn ook links in het hoofdmenu terug te vinden. Dan kun je tevens zien wie nou ook al weer wie is.

Ps. Volgens de Minister van Informatie berust de sluikreclame op de bestuursfoto puur op toeval!

Namens CV De Metworst willen wij nogmaals onze hartelijke dank uitspreken richting schouwburg Amphion voor het beschikbaar stellen van deze prachtlocatie!

 
Onze P&A De bestuurders van deze prachtige vereniging

Er stonden ook nog vreemdsoortige voertuigen geparkeerd bij Amphion