CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zal stagiair Theo Vet zijn Metworst diploma halen?

Stagiair Theo Vet is de afgelopen twee maanden volop bezig met het stage lopen bij De Metworst. Het valt echter niet mee om, zeker gezien zijn achtergrond…


Stagiair Theo Vet is de afgelopen 2 maanden volop bezig met het stage lopen bij De Metworst. Het valt echter niet mee om, zeker gezien zijn achtergrond, aan de hoge kwaliteitseisen van de Metworst te voldoen.

Aan zijn ijver zal het niet liggen: Theo draait volop mee met de diverse activiteiten van De Metworst. Hij was nadrukkelijk aanwezig bij de jaarlijkse foto-shoot als vaandeldrager. Tevens gooide hij hoge ogen tijdens het oudejaars potstoten, wat op zich al een prestatie is met biljartballen. Darten kan hij als geen ander en om als dartbord te fungeren draait hij zijn hand ook niet voor om. En niet onbelangrijk bij De Metworst: drinken gaat hem ook goed af. Dit tot groot verdriet van diverse vrouwen van de mannen van de Raad van Elf die hun ega’s steeds later in bed, of in de keuken eieren bakkend voor Theo, terugvinden.

Hij heeft echter nog een zware maand voor de boeg. Aldus Theo Vet: “de Metworsten stellen hoge eisen aan hun mensen en dat ben ik niet zo gewend. Kwaliteit en plezier maken gaan bij hun echter hand in hand en dat spreekt mij bijzonder aan. Het wordt nog een maand flink doorzwoegen maar ik hoop echt dat ik het haal! Ik voel mij echt thuis bij de Metworst, het is net een grote familie. Nee, ik ben ervan overtuigd dat het helemaal goed komt”.

Theo: Succes! En wij volgen je strijd deur dik en dun!


Theo Vet