CV de Metworst

Search
Close this search box.

Witte rook bij De Metworst?

fallback image post metworst
Bij menig karnavalist met een Rood Wit hart begint het al te kriebelen.

Bij menig karnavalist met een Rood Wit hart begint het al te kriebelen. Zeker nu de elfde van de elfde steeds dichterbij komt en de vraag steeds nadrukkelijker wordt; "Is er al witte rook bij De Metworst"?

Nou….., een oplettende voorbijganger heeft afgelopen week boven onze residentie ’t Molentje korte tijd witte rook waargenomen, getuige de foto hiernaast! Dit geeft aan dat dit jaar de zoektocht voor waardige opvolgers van Metwaldus de 49ste, Bertus Hogeweide en zijn Adjudant Toon Bouwmeister met succes verlopen is!

Vorig jaar ging het duo Jos O. en Peter P. (de verrichters van de zoektocht voor een nieuwe Prins of Prinses verrichten) nog op doortocht naar Köln om Metwaldus de 49ste te kunnen strikken. Dit jaar was het geheel anders en werd er tijdens één van de vele Zillewoldse evenementen de eerste contacten gelegd met Metwaldus de 50ste en zijn/haar Adjudant(en). Ook dit jaar kunnen er wel weer eens verassende nieuwe hoogheden tevoorschijn.

Eén ding is in ieder geval duidelijk, op basis van de witte rook boven de residentie ’t Molentje is Metwaldus de 50ste in aantocht en kan iedereen met een Rood Wit hart de komende dagen rustig gaan slapen. Of het een Prins of een Prinses wordt met één of twee Adjudant(-en)(-es) zullen we 10-11-’12 om 23:11 uur weten.