CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Witte rook bij de Metworst

Er is witte rook bij de Metworst. Wie wordt Metwaldus de 55ste

'Met trots kunnen we vertellen: Er is witte rook!' met deze woorden vertelde Sander Klomberg namens het bestuur in een vergadering dat Metwaldus de 55ste in aantocht is. Meteen daarna werd er uiteraard over gegaan op een ander onderwerp. Het blijft een groot gehem wie Metwaldus de 55ste zal zijn. Is het een hij of zij? Hoeveel adjudanten heeft Metwaldus dit jaar? Het zal allemaal bekend worden tijdens de pronkenpresentatie van vrijdagavond 10 november 2017.

'De Metworst' is al weer geruime tijd bezig om er ook komende carnavalsseizoen een groot feest van te maken. Te beginnen natuurlijk vrijdag 10 november vanaf 20.11 met de pronkenpresentatie. We zullen op deze avond eerst op een spetterende manier afscheid nemen van Prins Metwaldus de 54ste, Mark van Lent en zijn adjudant Arno van Lent. Met hun motto I'J mot ut ruum anhol'n, zal ook het afscheid niet een klein afscheid worden.

De avond wordt verder gevuld met diverse optredens. Allemaal om de spanning op te bouwen naar een geheel vernieuwde prinsenpresentatie, waarin rond 23.11 uur Prins (of Prinses) Metwaldus de 55ste gepresenteerd gaat worden. En tot die tijd blijft het spannend wie zal als Metwaldus de 55ste dit jaar voorop gaat in de Metworstpolonaise. 

KOM HET ZIEN! En wel op vrijdagavond 10 november om 20.11 uur in residentie 't Molentje, Molenweg 3 Sivolde. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Volg 'de Metworst' ook op Facebook en Twitter en natuurlijk zijn alle hoogtepunten en informatie ook te vinden op deze site: www.cvdemetworst.nl. 

Carnaval vieren bij de Metworst! I'j mot ut ruum anhol'n
Bekijk meer foto's van de Pronkenpresentatie van vorig jaar in ons fotoalbum of klik hier.