CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Is er witte rook bij De Metworst?

Witte Rook bi'j De Metworst? Wie is Metwaldus de 53e  

Is er al rook bi'j De Metworst? Wie schuilt er achter de witte rook bij De Metworst? Het karnaval staat weer voor deur en bij menig karnavalist met een rood-wit hart begint het al aardig te kriebelen. Zeker nu de elfde van de elfde steeds dichterbij komt en de vraag steeds nadrukkelijker wordt, "is er al witte rook bij De Metworst"? Nou….., zoals de rood-witte rook hiernaast al laat zien, d'r is zeker witte rook bij De Metworst!!

Dit duidt er op dat ook dit jaar weer de zoektocht voor waardige opvolgers van Metwaldus de 52ste, Sjoerd Sprenkelder en zijn Adjudanten Dieske en Mark Sprenkelder met succes verlopen is! De afgelopen maanden is er in het diepste geheim veelvuldig overleg geweest met de nieuwe hoogheden. Zonder maar een moment te aarzelen hebben ze aangegeven zeer vereerd te zijn om deze mooie taak bij CV De Metworst op zich te mogen nemen. Ze kunnen niet wachten om zich aan het Metworst publiek bekend te maken.

Ben je ook zo benieuwd wie Metwaldus de 53ste wordt? Is het ook dit jaar weer een Prins of gaat de Prinsencommissie toch een keer voor een Prinses? Zijn er weer twee Adjudanten of dit jaar toch weer één?

Dat antwoord komt er! Kom zaterdag 14 november naar de gezellige residentie 't Molentje en krijg antwoord op al deze vragen. Je gaat een geweldige avond beleven, vol muziek, dans, buut en entertainment. Aanvang 20:11 uur. Een avond die je niet mag missen. Rond de klok van 23:11 uur zit je dan midden in de apotheose van de avond, dan weten we wie Metwaldus de 53ste is. We hopen jullie graag te mogen ontmoeten.

Een driewerf alaaf, Peter Pruijn Voorzitter