CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werken aan conditie?

fallback image post metworst

De hoogheden van de Metworst staan drukke en lange dagen in het vooruitschiet, hoe houden zij dit vol?

Hoogheden werken aan conditie vóór carnaval & zieken bezoek bij Bob senior.

De carnaval komt nu toch echt heel dichtbij voor Ruud, Dennis en Niek als Prins Metwaldus 47e en zijn Adjudanten. Om op de drukke en zware tijd goed voorbereid te zijn tref je de heren de laatste tijd (als je veel geluk hebt) nog wel eens in de fitness ruimte van sport en gezondheidscentrum Physique in Terborg.

Veel zijn de heren te vinden op de crosstrainer en op de loopband om te kijken binnen welke tijd ze van Herberg Jan na ut Molleke kunnen rennen om zo min mogelijk van het feestgebeuren te hoeven missen.

Ook is de conditie natuurlijk erg belangrijk om niet voor Silvius en zijn Adjudant (wat overigens echte sportmannen zijn) onder te doen. Op de foto is ook duidelijk te zien hoe Metwaldus zich met in de ene hand een gewicht en in de andere hand zijn scepter (wat in totaal ongeveer in verhouding staat aan 4,7 volle bladen bier) zich in het zweet werkt om binnenkort als het echt gebeuren moet, de dorstige Metworsten van een heerlijk drankje kan voorzien. Bang zijn de heren niet maar om er zeker van te zijn dat alles goed komt en dat we er een flinke slinger aan te kunnen geven moet er nu eenmaal af en toe gesport worden.

Na één van onze trainingsavonden zijn we ook nog even bij Ceremonie Meester Gert Jan Schoppers Alias Bob Senior op bezoek geweest. Hij zit vanwege een

versleten rug thuis en is op dit moment bezig om zijn rug weer op krachten te krijgen. Om hem een flink hart onder de riem te steken hebben we hem een

heerlijke Metworst van Huls overhandigd. I-j wet ut Gert Jan, vaak bu-j te bang, hoapelijk kump alles goed zodat i-j der volgend joar weer een flinke slinger an kunt geven.