CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Weer nieuws bij De Metworst?

fallback image post metworst

Tijdens de afgelopen pronkenpresentatie vonden er al diverse onthullingen plaats.

Tijdens de afgelopen pronkenpresentatie vonden er al diverse onthullingen plaats. Zo werd aan het begin van de avond door Richard namens het Bob de Bouwers team het schitterende nieuwe podium onthuld. Kwamen de dansmarietjes in kikkerpakjes op om vervolgens hun schitterende nieuwe pakjes te onthullen. En natuurlijk waren daar ook, iets later op de avond, onze nieuwe Prins en Adjudant. Maar de vereniging wilde graag nog iets nieuws… En dat terwijl penningmeester Mau al bezorgd naar al zijn uitgaven keek.

Omze groene dansgarde afgelopen jaar tijdens de pronkenpresentatie
Dit Rabobank logo hoort er gewoon ff bij

"Nog iets extra’s? Waar haal ik het geld vandaan?" We hebben al heel veel ‘Vrienden van De Metworst’ die ons jaarlijks een bijdrage toezeggen met de pronkzitting door middel van het plaatsen een advertentie in het dikste buukske van de regio." Aldus een bezorgde penningmeester. Tja, deze laatste onthulling zou het plaatje wel compleet maken en we willen het graag realiseren dus werd er door het Bestuur gezocht naar een extra medefinancier voor dit project. Want deze extra uitgaven van onze vereniging mogen niet leiden tot stijgende toegangsprijzen of contributie.

Want als CV De Metworst willen we het karnaval in Silvolde betaalbaar houden voor het hele gezin. Dat betekent gratis entree op de zondag en maandag en de laagste entreeprijs in de regio voor het zaterdagavondspektakel met Hike!

En beste mensen het is gelukt. Begin februari kregen we groen licht van de Rabobank Graafschap-Zuid, zij zagen de meerwaarde in van het project en gaven een financiële bijdrage uit hun cooperatief dividend! Een schitterend gebaar! Namens CV De Metworst en de Zillewoldse gemeenschap willen wij hun hiervoor hartelijk danken! Zo zie je maar de agrariers steunen elkaar door dik en dun. Zowel de Rabobank als De Metworst zijn ontstaan vanuit een agrarische achtergrond en werken samen om iets moois te realiseren. Benieuwd geworden? Tijdens de pronkzitting zal het voor het eerst te zien zijn… Kaarten voor de pronkzitting zijn nog te koop bij de Welkoop en ’t Molentje. Dus tot vrijdag of zaterdag in de zaal!

Toevallig zat deze foto van onze Minister van Informatie met zijn duimen omhoog voor de Rabobank nog in het archief