CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

We gaon d’r weer veur!

fallback image post metworst

De Metworst telt af voor de start van de Pronkzittingen, Zittingspresident Peter Arentz blikt zoals gebruikelijk vooruit!

De Pronkzittingen zijn aankomend weekend en als Zittingspresident bun ik niet te bang om te zeggen: wi-j gaon d’r weer veur!

We hebben als programma commissie volgens ons weer een mooi uitgekiend avondprogramma vastgesteld waar we bijzonder trots op zijn.

De avond begint zoals u inmiddels gewend bent met een speciaal op de Prins en Adjudanten geschoeide intocht waarbij we nu al kunnen we verklappen dat het gaat spoken. Maar vaak bu’j te bang, dus dat mag de pret niet drukken.

De rest van het programma zit vol dans, zang en buut, dus voor ieder wat wils. Wat te denken van het debuut van onze jongste dansgarde, de inmiddels ervaren “oudere” dansgarde, Potverdrie, Bremske, Un wief uut ut Oosten, de M-Band, nog enkele verrassingsacts, dit alles aan elkaar gedweild door de Kroezenhøkers.

En als uitsmijter een wellicht weer stampend en daverend optreden van Makkie veur Ruud die zeker hun nieuwste karnavalskraker “wat maak i’j mien now” ten gehore zullen brengen.

Zittingspresident Peter Arentz
En ook Prins Ruud en zijn Adjudanten Niek en Dennis zullen hun kraker “Als we gaan, dan gaan we naar de Metworst” live ten gehore brengen. Daarnaast ervaart u als bezoeker dat de zaalaankleding is aangepakt, zowel binnen als buiten. En als u allen dan ook nog in het rood-wit in onze residentie vertoeft, durf ik op voorhand te zeggen dat deze avonden niet meer kapot kunnen!


De avond begint exact om 19.49 uur, echter de ervaring leert dat vroegtijdig komen zeker geen overbodige luxe is om de beste plaatsen te bemachtigen. De zaterdag is al weken uitverkocht, voor de vrijdag schijnen nog enkele kaarten verkrijgbaar te zijn. Dus mocht u nog geen kaartje bemachtigd hebben, u kunt nog een poging wagen bij de bekende verkoopadressen.


Mag ik u aankomende vrijdag of zaterdag verwelkomen?

Met karnavaleske groet,

Peter Arentz
Zittingspresident CV de Metworst