CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

We gaan beginnen!!

Welkom Metworsten en andere belangstellenden van onze vereniging! Nog even en het is zover en barst het 44 jarig bestaan…

Welkom Metworsten en andere belangstellenden van onze vereniging! Nog even en het is zover en barsten de festiviteiten rondom het 44 jarig bestaan van onze carnavalsvereniging los!

Het aftellen is nu echt begonnen, over een kleine 6 weken trappen we af op de 11de van de 11de . Als Metworst vieren wij met z’n allen dit carnavalsjaar een verjaardag. En wat voor één! Onze 44-jarige verjaardag!

Dit jubileum willen en kunnen wij alléén maar vieren samen met u allen. Staan normaal gesproken de karnavals activiteiten tussen april en september op een laag pitje. Dit jaar was dit absoluut niet het geval.

In de afgelopen maanden is er keihard gewerkt door veel van onze leden ter voorbereiding op het komende jubileum. De jubileum commissie is maandelijks bij elkaar geweest, contracten met diverse live bands zijn getekend, de organisatie van het lente karnaval is praktisch rond, we gaan (kerk)historie schrijven met een heuse viering in de Mauritius kerk.

Ibe Bongers
Ibe bongers

In het Metworst naai atelier krijgt de nieuwe kleding voor onze raadsleden en Prins en Adjudant steeds meer vorm en kleur, de wagenbouwers hebben inmiddels hun eerste overleg gehad, de heren van de technische zaken spijkeren en zagen er inmiddels al heel wat af , de "masters van het web" zijn de afgelopen tijd druk doende geweest de website weer up to date te krijgen.

Kortom alles wordt in gereedheid gebracht voor het komend jubileum. Het jubileum staat bol van de activiteiten die voor een ieder uiteraard toegankelijk zijn zoals dit bij de Metworst gebruikelijk is. Ook hier zal er voor een ieder wat wils zijn. De komende weken en maanden zullen wij u onder andere via onze eigen site informatie geven over alle activiteiten welke er komen gaan.

Voor nu kan ik u zeggen dat het jubileumjaar zijn aftrap zal hebben tijdens de grandioze pronkenpresentatie op zaterdag 10 november.

Één ding staat al vast. De Metworst zal dit jaar extra op de voorgrond treden en u de gelegenheid bieden onze verjaardag mee te vieren. Te beginnen tijdens de grote pronkenpresentatie!

Ik begroet u graag op 10 november 2007, in onze residentie