CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het Wagenbouwersfeest!

Op zaterdag 8 februari 2014 vindt het eerste wagenbouwersfeest plaats!
Jullie komen toch ook?

Op zaterdag 8 februari 2014 is het zover: het wagenbouwersfeest!!!

 

Precies 22 dagen voor de optocht is het allereerste wagenbouwersfeest van Zillewold dan een feit. Al jaren is de Zillewoldse optocht een parel van de Achterhoekse optochten (en daarbuiten). Als Zillewoldse gemeenschap mogen we daar best trots op zijn. Een reden te meer om daar eens met zijn allen even bij stil te staan in de vorm van een gezellig samenzijn. Samen terugblikken en vooruitkijken naar het aankomende karnaval en de optocht in het bijzonder. Tevens is dit een goed moment om te netwerken, inspiratie op te doen en te sparren met de con-collega’s.

 

Hoewel het woord “wagenbouwersfeest “ wellicht anders doet vermoeden, is dit feest bestemd voor alle (ex-) deelnemers van de optocht. Dus niet alleen de wagenbouwers, maar ook de loopgroepen etc. Samen vormen jullie immers de sleutel tot het huidige succes! Verder is een ieder welkom die de optocht een warm hart toedraagt.

 

Dit alles zal plaatsvinden onder de klanken van dj Rob Spijker bekend van Optimaal FM.

Ook zal onder meer ‘Sjef Optocht ’, Ruud Gries, namens de Optochtcommissie van het Jeugdkarnaval een bijdrage leveren aan deze avond.

 

Dus noteer voor  8 februari 2014:

 

Het wagenbouwersfeest

Lokatie: ‘t Molentje

Startschot: 20:41 uur

Entree: gratis

 

Als u, net als wij, verslingerd bent aan de karnaval en de optocht in het bijzonder, dan verwelkomen wij u graag op deze avond. Tot dan!