CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wagenbouwersfeest!! Zaterdag 4 februari 2017

Typ hier de tekst voor in het nieuwsoverzicht.

Op zaterdag 4 februari, exact 22 dagen voordat de grote Zillewoldse carnavalsoptocht van start gaat, organiseert Totaalcarnaval Zillewold het “Wagenbouwersfeest”.

Bij deze willen we alle wagenbouwers van binnen en buiten Silvolde uitnodigen om naar dit “Wagenbouwersfeest” te komen. Het is niet alleen een gezellige, maar ook informatieve avond.

Wat staat er allemaal te gebeuren? De Moatjes hebben al 3 jaar achter elkaar de wisselbeker ontvangen voor de 1e prijs in de optocht. Zij hebben besloten om een nieuwe wisselbeker aan het Jeugdcarnaval, organisator van de grote Zillewoldse carnavalsoptocht, te schenken. Dit moet uiteraard officieel gebeuren onder toeziend oog van alle mede wagenbouwers die er samen voor zorgen dat we elk jaar zo’n bijzondere optocht in Silvolde hebben. En daar mogen we trots op zijn.

Ook zal de optochtcommissie, onder leiding van Sjef Optocht Ruud Gries, uitleg geven over de zaken waar dit jaar rekening mee gehouden moet worden. De optocht zal dit jaar een nieuwe route volgen en de optocht commissie zal op een ludieke manier gaan vertellen waar men op moet letten met het bouwen van de carnavalswagens. 

Uiteraard is een avond als deze uitermate geschikt om met verschillende groepen te overleggen en ervaringen uit te wisselen over de inkoop van materiaal en de wijze waarop gebouwd wordt. 

De muzikale invulling ligt in handen van welbekend DJ Duo Maurice Kingma en Mike Boesveld. Zij zullen deze avond op een bijzondere manier aan elkaar draaien en wellicht hebben zij zelfs nog een live optreden in petto.

Kom dus allemaal naar deze bijzonder gezellige avond en kom alvast in de stemming voor het aankomend Carnaval.

Wat?                      Het Zillewoldse Wagenbouwersfeest
Wanneer?              Zaterdagavond 4 Februari (22 dagen voor Carnaval)
Tijd?                      20.41 uur
Locatie:                Residentie ’t Molentje, Molenweg 3 te Silvolde