CV de Metworst

Search
Close this search box.

Wagenbouwersfeest wederom groot succes

Dat de Wagenbouwers uit Silvolde en omstreken wel zin hadden in een feestje, hebben we afgelopen zaterdag kunnen zien. Een goed gevulde kroeg van residentie ’t Molentje was hiervan het gevolg.

Natuurlijk was het niet alleen maar een feestje, er werd uitleg gegeven over de optocht door de optochtcommissie, Ruud Gries en Rob Arendsen. Ook moesten de Moatjes, de winnaar van de Zillewoldse optocht in 2017, de wisselbeker weer inleveren bij de optochtcommissie zodat deze voor de aankomende optocht op 11 februari weer blinkend kan worden uitgereikt aan de nieuwe winnaars.

Na deze informatieve en noodzakelijke verplichtingen hadden de Wagenbouwers uit Silvolde, vertegenwoordigt door (X-Waldus en wagenbouwer van de Schoenveters) Mark van Lent, een ludieke competitie Spijker slaan geregeld. Van alle wagenbouwgroepen kwam de sterkste man naar voren en moest proberen de grote spijker in zo min mogelijk slagen in het hout te krijgen. Van alle wagenbouwgroepen kwam de Baumeister van de Foekepot, Patrick Ebbers, als sterkste uit de bus. Hij mocht samen met adjudant Johan een hele kan bier op maken aangezien ze met z’n tweeën aanwezig waren. Dit is ze trouwens wel gelukt…

DJ Vakman Johnny draaide de hele avond aan elkaar en dit zorgde voor een mooi sfeertje in de residentie, er werd nog tot in de kleine uurtjes doorgefeest en hiermee zijn we al lekker aan het warm draaien voor de carnaval. Mooi om te zien dat deze groepen uit Silvolde samen een super feestje kunnen bouwen. We wensen alle Wagenbouwers nog heel veel succes met de laatste loodjes, maak er wat moois van zodat er weer een schitterende optocht door de Zillewoldse straten trekt.

Natuurlijk zijn er ook op deze avond foto’s gemaakt, klik HIER om deze te bekijken.