CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezellig Wagenbouwersfeest!!

Op zaterdagavond 4 februari werd bij residentie 't Molentje het Zillewoldse "Wagenbouwersfeest" gehouden.

Dat de Wagenbouwers uit Silvolde en omstreken wel zin hadden in een feestje, hebben we afgelopen zaterdag kunnen zien. Een goed gevulde kroeg van residentie 't Molentje was hiervan het gevolg.

Er was natuurlijk ook wel wat te zien op deze avond, georganiseerd door Totaalcarnaval Zillewold. De Moatjes, een vaste wagenbouwersgroep in de Zillewoldse optocht, wilden de wisselbeker na 3 jaar houden voor in de prijzenkast en als opvolging hiervoor een gloednieuwe beker schenken aan het Jeugdcarnaval. Zo gezegd, zo gedaan en het resultaat was een prachtige beker, uiteraard nét iets groter dan zijn voorganger.

Ook deed de optocht commissie onder leiding van Sjef Optocht Ruud Gries een boon in de pot door op gepaste wijze een uitleg te geven van de belangrijkste zaken die voor de optocht gelden. Zo mag er in de optocht geen glaswerk meer gebruikt worden en zal de optocht een aangepaste, nieuwe route volgen.

Na deze informatieve act werd er gezellig gefeest en met elkaar overlegd hoeveel werk er nog verricht moet worden en welke materialen er nog nodig zijn. Dit allemaal onder muzikale begeleiding van DJ DUO Maurice en Mike die er een super gezellige avond van hebben gemaakt.
We willen alle wagenbouwers heel veel succes wensen met de laatste loodjes en heel veel plezier in de optocht en tijdens de komende carnaval

CARNAVAL 4 JE IN ZILLEWOLD!!

Hieronder een korte fotoreportage van de gezelige avond, voor meer foto's KLIK HIER!!