CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wagenbouwersfeest !

Wagenbouwers Zillewold opgelet! Info speciaal voor jullie!

Beste wagenbouwers, loopgroepen en carnavalisten,
 
Carnaval 2015 is vroeg dit jaar en nadert dus al met rasse schreden! Dat betekent dat iedereen al weer volop in de weer is met voorbereidingen om er een fantastisch carnaval van te gaan maken. 
 
Zo zullen velen van jullie druk zijn om ook dit jaar weer een prachtige praalwagen of loopgroep in de Zillewoldse optocht te laten verschijnen. Een optocht die jaarlijks geroemd wordt om de kwaliteit! Kwaliteit die mede door jullie gerealiseerd wordt.
 
Toch is op z'n tijd ontspannen noodzakelijk. Het bouwgeweld eens even los te laten en gezellig bij te praten met collega bouwers, loopgroepen of andere carnavalisten.  Vandaar dat we jullie van harte uitnodigen voor het Zillewoldse Wagenbouwersfeest.

Samen met Stichting Jeugdcarnaval hebben we een programma voor deze avond samengesteld. Dit programma bestaat uit een klein officieel moment waarin de Sjef van de optocht, Ruud Gries, alle weetjes van de optocht nog weer even zal doornemen. Daarna staat Zillewolds duo DJ Maurice en DJ NiXX voor jullie klaar om er een gezellig feest van te maken. 
 
Kortom, we ontmoeten jullie graag zaterdag 24 januari a.s. bij het Zillewoldse Wagenbouwersfeest om er samen een mooie avond van te gaan maken. Immers;   Ut geet goed a'j ut samen doet!
 
 
Groeten,
Het organisatiecomité
 

 

Wanneer: zaterdag 24 januari, aanvang 20:41 uur

Waar: Residentie van de Metworst, 't Molentje

Entree: net als vorig jaar gratis (consumpties voor eigen rekening)