CV de Metworst

Search
Close this search box.

Wagenbouwers Metworst bouwen in gemoedelijke sfeer

Praalwagen 2006: 2e prijs

De Wagenbouwers van De Metworst zijn weer enkele dagen in de week druk om met een prachtige wagen de optocht in te gaan….

Praalwagen 2006: 2e prijs

De Wagenbouwers van De Metworst zijn weer enkele dagen in de week druk om met een prachtige wagen de optocht in te gaan. Ook dit jaar proberen ze tijdens de optocht weer hoge ogen te gooien, na de 2e plaats van afgelopen jaar. Maar de gezelligheid staat toch wel voorop bij Gerard, Bart, Wilbert, Stef en Frank. Al jaren bouwt deze vriendengroep van De Metworst in de werkplaats bij Mc Bult. Tijdens de spaarzame pauzes nemen ze een heerlijk biertje uit het vat en een frikadel. De frikadel wordt op een heerlijke wijze bereid op de automatische frikadellendraaier. Zelfs Theo Vet probeert het recept af te kijken, zodat hij in hun werkplaats ook eens een keer complimenten krijgt voor de heerlijke frikadellen.

De wagenbouwers druk in actie…

Mc Bult achter de automatische frikadellendraaier

Voorzitter Ibe van de Metworst heeft het altijd over de vele puzzelstukjes die onze vereniging rijk is en die tijdens het karnaval allemaal samenvallen tot een geweldige puzzel. Ook de wagenbouwers zijn zo’n geweldig puzzelstukje. Stille krachten op de achtergrond die er voor zorgen dat De Metworst met de optocht prominent en mooi in beeld komt met een prachtige wagen. En dat de wagen mooi wordt hebben gisteren enkele Metworsten onder het genot van een biertje en een frikadelletje goed kunnen zien. De Minister van Informatie repte nu al over een hoge plaats, zo mooi vond hij de praalwagen al.

Wilt u de praalwagen bewonderen dat kan! Kom dan op zondag 18 februari naar de grote optocht kijken in Zillewold. Wilt de wagenbouwers eens in levende lijve ontmoeten en aan het werk zien dat kan ook. Deze gezellige groep houdt van bier en veel frikadellen. ‘T is maar dat u weet….

Wat zal het worden….

Metwldus vindt het oké Theo Vet vindt zo'n automatische frikadellendraaier wel heel mooi Rv11 lid Freek solliciteert naar een plekje bij De Wagenbouwers