CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wagenbouwers komen op stoom

Wagenbouwers komen op stoom.

De Metworst is al zeer actief geweest in de maand december met allerlei leuke activiteiten, maar op de achtergrond gaan de wagenbouwers gestaag door met hun missie: OPTOCHT 2015.

De praalwagen zal toch echt 15 februari gereed moeten zijn voor de mooie Zillewoldse Karnavalsoptocht.

Tot nu toe is er op de zaterdag flink gebouwd, maar vanaf deze week zal er ook op de avonden gebouwd gaan worden om de deadline te gaan halen. Na flink wat las en timmerwerk is het plakken begonnen. Vandaag kregen we zelfs al vrouwelijk schoon over de vloer die even kwam helpen met plakken. Het plakken zal nog wel eventjes doorgaan voordat de kwast ter hand genomen kan worden De vrouwlui thuis zijn overigens ook flink bezig met het verder uitwerken van het thema en het verzinnen van passende kleding.

Zo moet er over 6 weken weer een prachtige wagen de Metworst vertegenwoordigen en mag er geen enkel detail ontbreken.

Over 2 weken komen de prinsen en adjudanten van de Foekepot en de Metworst ons vereren met een bezoek om de wagen goed onder de loep te nemen. Een moment wat altijd de nodige hilariteit met zich meebrengt en een gezellige avond oplevert. En dat is natuurlijk ook een belangrijk element binnen de groep wagenbouwers. Want na het gedane werk is er altijd even tijd voor een frikandel en een lekkere koude geel/witte.