CV de Metworst

Search
Close this search box.

Wagenbouwers heten bezoek welkom

Bij de wagenbouwers komt het bezoek flink op gang

Afgelopen woensdag kwam de optochtcommissie ons hoogst persoonlijk als eerste met een bezoek vereren. De mannen kwamen niet alleen even inspecteren en toelichting geven op het regelement, maar namen een lekker koud biertje mee. Helaas voor deze heren was de frikandellenmachine nog niet aan gezien het tijdstip van het bezoek.

Wellicht komen jullie nog eens aan (maar dan wat later) en hebben we ook voor jullie weer zo'n heerlijke frikandel klaar!!

Vrijdagavond kwamen er enkele oud gedienden op bezoek. Gerard Pothof, Jan Nijland en Theo Tangelder haalden onder het genot van een biertje en een kleintje er naast oude herinneringen met ons op. Deze avond eindigde wat ik vernomen heb in de vroege uurtjes. Lang nagenieten konden de wagenbouwers niet van deze leuke avond, want zaterdagochtend om 10.30 uur moest er weer gebouwd worden. De laatste hand aan het gazen en plakken werd gelegd en er werd met volle macht geschilderd. Tussen de middag werden er heerlijk eieren gebakken om volop energie te houden voor de noeste arbeid.

Rond 15 uur werd er geleidelijk een eind gebrouwen aan de arbeid en de frikandellenmachine werd klaar gemaakt. De dellen lagen er nog niet op of daar kwam ons derde bezoek van deze week binnen vallen. Het bestuur van onze vereniging kwam op de geur van ons lekkernij af, maar bracht ook voor ons wat lekkers mee. Ook daarvoor dank.

En zoals eigenlijk elke bouwdag werd deze dag ook weer met veel gezelligheid afgesloten.

Nog 4 zaterdagen en dan zijn wij er klaar voor. Laat de optocht maar komen!!  Tot 7 februari!