CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

VP uitgereikt en in de brievenbus!

fallback image post metworst
De vastelaovondpos ligt in de brievenbus! Vanmorgen ontvingen de hoogheden het eerste exemplaar…

Traditioneel voor de carnaval in Zillewold stond deze morgen de presentatie van de Zillewoldse vastelaovondpos weer op het programma. De vastelaovondpos staat elk jaar geheel in het teken van het Zillewoldse carnaval en wordt huis-aan-huis bezorgt in ons schone dörpsken.

Ook dit jaar staat de krant der kranten weer bol van de hilarische gebeurtenissen rondom het carnaval.

De hoogheden van de Metworst krijgen hun items uitgereikt
De redactie van de krant slaagde er ook dit jaar weer in een prachtig full-colour uitgave te presenteren. Zoals gebruikelijk ontvingen de hoogheden van de Metworst, Foekepot en het jeugdcarnaval de eerste uitgave uit handen van voorzitter Ton Sanders.
Trots tonen de hoogheden hun mok! Naast deze uitgave ontvingen de hoogheden tevens een aandenken aan dit heugelijke feit. Uit handen van de samenstellers kregen zij ieder een mok met een afschrift van het voorblad als opdek.

Na de uitreiking nam de Zillewoldse jeugd het voortouw door alle Silvoldenaren te voorzien van een exemplaar. In alle huizen van Silvolde bleef het licht nog tot in de late uurtjes branden. De krant werd er geheel nageplozen op de laatste nieuwtjes…

Secretaris van de Metworst Jos Onstein kijkt tezamen met Chantal Heuvels naar de krant Volop belangstelling door de jeugd deze morgen