CV de Metworst

Search
Close this search box.

Voorzitter Ibe stijgt tot grote hoogtes

Voorzitter Ibe stijgt tot grote hoogtes, dat bleek wel weer tijdens het opbouwen van het zeskampterrein afgelopen vrijdag. Ibe, vooruitstrevend als hij is, had het op zich genomen om de boog boven de ingang………

Voorzitter Ibe stijgt tot grote hoogtes, dat bleek wel weer tijdens het opbouwen van het zeskampterrein afgelopen vrijdag. Ibe, vooruitstrevend als hij is, had het op zich genomen om de boog boven de ingang de plaatsen en te voorzien van het fraaie "Carnaval vier je in Zillewold" spandoek. Niet gehinderd door enige hoogtevrees (en er zijn nogal wat Metworsten met hoogtevrees) en met gevaar voor eigen leven plaatste hij een ladder tegen de nog niet zo stevig verankerde boogpalen (of hoe heten die dingen). Gelukkig voor hem waren er nog enkele attente Metworsten aanwezig om de nog wankele constructie te helpen ondersteunen om te voorkomen dat onze dappere voorzitter van grote hoogtes wel erg plotseling tot grote dieptes zou afdalen.
Tijdens het monteren van genoemd spandoek, kwam regelmatig een van de hobby-tuiniers van het naastgelegen volkstuintje voorbij, een kruiwagen vol sla voortduwend. De heikele positie van Ibe op de ladder aanschouwend reed hij zijn kruiwagen telkens tactisch vlak onder de ladder langs, ondertussen hoopvol naar boven loensend. Want je weet het maar nooit, voor je het weet heb je een gratis dressing in je sla……… Voorzitter Ibe, met recht de dressing in de sla van De Metworst.

Het tafereel lokte diverse mensen om op de fiets te stappen…

En richting het zeskampterrein te komen, allwaar het goed vertoeven was bij de bierkraam …

en waar ondertussen voorzitter Ibe zijn poging staakte, moe geworden van de vele pogingen het doek goed op te hangen …

Maar gelukkig waren daar enkele wagenbouwers die het klusje wel konden klaren…

En dus kon Ibe zijn weg vervolgen en zo kreeg het spandoek van "Carnaval vier je in Zillewold" zijn plaatsje bij de ingang.