CV de Metworst

Search
Close this search box.

Voorverkoop Hike gestart

fallback image post metworst

Karnaval 2011, de zaterdagavond: Vier toppers van Hike op het podium en 884 feestende mensen. Dat was de zaterdagavond bij De Metworst!

Karnaval 2011, de zaterdagavond: Vier toppers van Hike op het podium en 884 feestende mensen. Dat was de zaterdagavond bij De Metworst!

Hike! Al jarenlang een vertrouwd gezicht op het Metworstpodium, al meer dan 11 jaar maken de heren er een knallend feest van in zaal ‘t Molentje.

En ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om de heren op het Metworstpodium te krijgen. Ondanks hun landelijke bekendheid via de Coen & Sander show vergeten ze hun Achterhoekse roots niet. En wie weet brengen ze hun nieuwste winterhit uit: Lekker in de sneeuw. Deze song is overigens hier gratis te downloaden!

De voorverkoop is gestart, de entree voor Hi-Karnaval bedraagt slechts € 6,- bij kaarten in de voorverkoop. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij de Welkoop in Silvolde. Zolang de voorraad strekt zijn er ook ’s avonds aan de kassa kaarten te koop, deze bedragen dan € 7,50. Wees er op tijd bij, want afgelopen jaar zat de zaal stampend vol.

Nieuwsgierig naar het feest van afgelopen jaar? Klik nog eens op de foto’s of de youtube filmpjes.

Klik hier voor deel 1 van de foto’s.
Klik hier voor deel 2 van de foto’s.

{youtube}P4NcwD_EWG8{/youtube} {youtube}k7d1yUl0Fgs{/youtube}