CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Volop te doen bij De Metworst

fallback image post metworst
Nu we tijdens de kerstdagen volledig zijn uitgerust, kunnen we ons opmaken voor diverse nieuwe activiteiten bij/met De Metworst.

Nu we tijdens de kerstdagen volledig zijn uitgerust, kunnen we ons opmaken voor diverse nieuwe activiteiten bij/met De Metworst. Zo werd er al eerder melding gemaakt van de finale van het spel BimBamPret. Deze vindt op zaterdag 29 december a.s. plaats in café 't Centrum in Silvolde. Er zullen deze avond diverse spellen gespeeld worden door de 4 finalisten (Scouting Jonko, karnavalsvereniging De Foekepot, schutterij Willem Tell en karnavalsvereniging De Metworst). Via spellen als 'Geef den pop wat kleren met', 'Schudt ow kop as 'n raket' en het 'Uitbeeldballet' wordt een gooi naar de gewilde titel gedaan. Komt allen vanaf 20.00 uur het team van CV De Metworst aanmoedigen en trek leuke kleding aan voor het spel "kleedt de paspop aan".


Afgelopen zomer bemachtigde De Metworst de finaleplaats

 


Afgelopen jaar was Jurgen de trotse winnaar van het Servies
Voorafgaand aan de finale, zal op vrijdag 28 december de traditionele potstootavond van De Metworst plaatsvinden. Deelname is gratis, je moet alleen een cadeau uit je kerstpakket meenemen. Vervolgens gaan we met zijn allen vanaf 20.30 uur strijden om deze prijzen en natuurlijk de hoofdprijs: het 111-delig Metworst servies.

In het nieuwe jaar gaan we vrolijk verder. Want op zaterdag 5 januari is er vanaf 19.00 uur een gezellige bijeenkomst van X-Waldussen. Oftewel de oud Prinsen en Adjudanten van CV De Metworst.

 

Maar tevens start om 19.00 uur de voorverkoop van de kaarten voor de Pronkzittingen van CV De Metworst op 01 en 02 februari 2013. De leden en sponsoren van CV De Metworst kunnen dan ook hun gratis kaart af komen halen. Tevens start voor de leden van CV De Metworst deze avond de voorverkoop van de kaarten voor de feestavond op zaterdag 9 februari a.s. met dé partyband van 2012 Hike. Door het overweldigende succes afgelopen jaar gebeurde het dat sommige leden zonder kaart voor Hike kwamen te zitten. Om dit jaar teleurstellingen te voorkomen, krijgen leden dus voorrang bij het kopen van een kaart voor Hike. De reguliere verkoop start vanaf maandag 07 januari 2013 bij de bekende voorverkoopadressen: Welkoop in Silvolde en café 't Molentje.
 
Gezellig feesten tijdens de feestavond met Hike

 

Na de voorverkoop kan iedereen gezellig blijven hangen omdat de nieuwjaarsreceptie aansluitend plaatsvindt. Vanaf 21.11 uur geeft CV De Metworst er opnieuw kleur aan. Prins Metwaldus de 50ste en zijn adjudant presenteren voor het eerst hun logo “Wi’j geeft d’r kleur an”. Een logo door beide heren gemaakt en speciaal op hun afgestemd, welke het gehele carnavalsjaar naast het Metworstlogo zal pronken. Daarnaast is er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan de realisering van een nieuwe website. De vernieuwde site zal ook op deze avond voor het eerst gepresenteerd worden. Tot slot heeft Makkie veur Ruud een nieuwe CD opgenomen, waarvan de eerste klanken uit de luidsprekers zullen komen op 5 januari.
Dus genoeg redenen om CV De Metworst de komende tijd te bezoeken.