CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Viva Zillewold!

fallback image post metworst

Alaaf Metworsten! Het aftellen is nu echt begonnen binnen enkele weken barst het karnaval bij “De Metworst” helemaal los. Voor Prins Metwaldus de 43ste en Adjudant André begint het nu…

Alaaf Metworsten! Het aftellen is nu echt begonnen binnen enkele weken barst het karnaval bij “De Metworst” helemaal los. Voor Prins Metwaldus de 43ste en Adjudant André begint het nu echt gezellig druk te worden. En voor de komende weken staan er tal van activiteiten voor beide hoogheden op stapel zoals praalwagens kijken, voorlezen!!, scholenbezoeken, zorgcentra bezoeken noem maar op. Dus grote kans dat jullie onze hoogheden tegen gaan komen in de komende weken.

Naast Prins en Adjudant zijn ook veel Metworst leden druk met de (laatste) voorbereidingen voor het grote kanavals feest. En overal hoor je “ut mot weer goed goan” iedereen heeft er veel plezier en vertrouwen in. Zeker weten het wordt wederom een mooi en gezellig karnavalfeest in Zillewold.

Ibe Bongers

Wat het voor mij elk jaar de karnaval weer zo bijzonder maakt is het enthousiasme van zo’n grote groep karnavalisten welke op een of andere manier betrokken zijn bij De Metworst.Wat een saamhorigheid brengt karnaval te weeg in Zillewold, voor mij gewoon kicken om dit mee maken.

De artiesten welke meewerken aan onze grandioze pronkzittingen hebben hun teksten veelal klaar en wat ik daarvan gelezen en gezien heb maakt mij alleen maar enthousiaster voor de komende pronkzittingen. Het wordt een mooi afwisselend programma beide avonden met veel bijdrages vanuit de eigen vereniging. Het geheel staat garant voor twee toppie pronkzittingen.

De wagenbouwers van “De Metworst “zijn druk doende er weer een mooie praalwagen van te maken dit jaar. Zij dragen dit jaar wel heel “letterlijk” hun steentje bij aan de grote optocht op zondag 26 februari.

Voor de komende weken allemaal knetter veel plezier en succes met alle voorbereidingen.

Ut mot weer goed gaon.

Alaaf
Ibe Bongers
Voorzitter