CV de Metworst

Search
Close this search box.

Veurzitter Peter vijftig jaor!

Afgelopen vrijdag de 25ste januari zag onze CEO en veurzitter Peter een groot aantal Abraham's in de tuin staan. Hi'j kon d'r niet meer umhen, ook hi'j is now vieftig jaoren jong.

Afgelopen vrijdag de 25ste januari zag onze CEO en veurzitter Peter een groot aantal Abraham's in de tuin staan. Hi'j kon d'r niet meer umhen, ook hi'j is now vieftig jaoren jong. Uiteraard was een delegatie van de Metworst op donderdagavond al begonnen met het in elkaar zetten van de Abraham om deze vervolgens vakkundig op de oprit te plaatsen. 

Na de eerste felicitaties om 12.00 uur te hebben gedaan, werd het feest afgelopen zaterdag voortgezet in onze residentie. Peter had DJ Rob Spijker ingehuurd zodat hij alvast een beetje kon veurgluu'jen voor zijn optreden op karnavalsmaandag. En dat is prima gelukt het was een beregezellig feest in 't Molentje. Uiteraard mocht het lijflied van Peter, Bart, René niet ontbreken: Infinity. Dit was hun tune toen ze P&A waren in 2009. En wat ook niet mocht ontbreken was "eentje met de jas an!" de kreet van Peter. Hij kreeg van De Metworst dan ook als kado een groot glas bier met een jas eromheen. Tegen sluitingstijd was het weer zover, er werd weer een groepsfoto gemaakt met de jas an… Zie voor de foto onze facebookpagina.  


 
Lekker dansen op Infinity Ook de Kroezenhøkers kwamen ff feliciteren Een met de jas an...
P&A geven kleur an Peter met de eerste onderscheiding Tja, ook de cameraman gaf er kleur an! DJ Rob Spijker geeft er alvast kleur an!