CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vernieuwde burcht gereed

Zoals u in de afgelopen periode al op deze website heeft kunnen lezen, werd in de hal bij Quintec door Bob de Bouwer en zijn medebouwers volop …

Zoals u in de afgelopen periode al op deze website heeft kunnen lezen, werd in de hal bij Quintec door Bob de Bouwer en zijn medebouwers volop gewerkt om de burcht op te knappen. Doordat Willem M. druk was met het knoeien van verf op de muren binnen in de hal bij ’t Molentje werd de hulp ingeroepen van Bernadette ten Elshof. Geen onbekende bij De Metworst, zij heeft in het verleden ook al met de kwast rond de huidige Prinsenwagen gelopen en deze voorzien van enkele karnavaleske schilderwerken.

De burcht in volle glorie
Ook de raad steekt haar handen uit de mouwen

Er werd in de hal een cursus gegeven in zagen, schuren, schilderen, maar bovenal ook knoeien met verf. Dit laatste schijnt erbij te horen volgens de basisprincipes van het verven. Je trekt een oude blouse aan, brengt wat verf aan op de burcht en gaat vervolgens lekker met de ellebogen eroverheen wrijven. Het resultaat is geweldig geworden. Afgelopen zaterdag pronkte de vernieuwde burcht voor het eerst tijdens de pronkenpresentatie. Bijgaande foto’s zijn gemaakt door de Metworstfotografen in opleiding Tonny en Willem van Horik. En Willem het geeft niets als je fototoestel een keer ergens laat liggen, hij komt altijd weer terecht. Ook De Minister van Informatie heeft tijdens het karnaval al eens zijn fototoestel laten liggen. Deze werd destijds vakkundig terugbezorgd door Rv11 lid Patrick.

een beetje verf... Dit gaat iets heel moois worden
Bob voor al uw decoupeerwerk
af en toe werd er met de kwarst gewerkt en af en toe met de mouwen
De laatste handen ... ... samen met de voorzitter ff kijken ... ... naar het prachtige resultaat