CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verkleed naar Lentekarnaval?

Lentekarnaval. Het woord zegt het eigenlijk zelf al, daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben. Karnaval, maar dan in de lente. Maar mag dit ook verkleed?

Lentekarnaval. Het woord zegt het eigenlijk zelf al, daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben. Karnaval, maar dan in de lente. Bij De Metworst kunnen we er dit jaar gewoon geen genoeg van krijgen. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd. Per slot van rekening wordt je maar één keer 44 jaar. En dan mag je best groots uitpakken. En laten we eerlijk wezen: wij houden best wel van een feestje. Silvolde houdt wel van een feestje. Dus laten we er samen dan ook maar een groot feest van maken.

‘s Avonds vindt de afsluiting plaats van het Lentekarnaval met de meest geflipte band van Nederland: Flippen. En wat is er dan leuker om net als tijdens het “reguliere “karnaval zo leuk, origineel en uitgedost mogelijk verkleed te gaan tijdens deze avond. Dit levert vaak de meest hilarische vertoningen op. Stiekem kun je je natuurlijk afvragen of met het verkleedspel niet de ware (verborgen) aard naar voren komt bij de desbetreffende personen. Wat te denken van de persoon die verkleed gaat als spiderman, een koe of een ridder. Welke hersenkronkel maakt dat de mensen zo verkleed (willen) gaan? Hier zou wellicht menig wetenschapper een essay over kunnen schrijven en een promotie mee af kunnen dwingen. Bij De Metworst zijn we geen voorstander van een dergelijke wetenschappelijk benadering.

Wij zeggen gewoon dat al ut goede in drieën kump. En dat betekent: Verkleed naar het avondfeest komen, samen er een gezellige boel van maken en ’s morgens gewoon weer gezond op!

Graag hopen wij jullie allemaal ‘s avonds (liefst verkleed uiteraard), te mogen verwelkomen in ’t Molentje. Kaarten zijn reeds verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen ’t Molentje en Welkoop / De Olde Bond. Vanzelfsprekend geldt: op is op, vol is vol.


Wie weet en voorspelt onze weerboer Gerrit mooi weer en kan het zomertenue aan. Meer info over het weer:
www.weerstation-lichtenberg.nl