CV de Metworst

Search
Close this search box.

Veiligheid voorop

fallback image post metworst

In dit artikel vind je meer info over de afsluiting van wegen rondom het Molentje.

In dit artikel vind je meer info over de afsluiting van de wegen rondom het Molentje. Dit ivm de diverse activiteiten die aankomend weekend hier plaatsvinden. Afgelopen jaar was de molenweg al voor het verkeer afgesloten gedurende het hele weekend. Dit jaar heeft onze Minister van Schriefwark (en achteraf bleek ook de Jeugdcarnaval) ook verzocht en toestemming gekregen om op de maandag een wegafsluiting te krijgen voor de Berkenlaan.

De afzetting gedurende het hele weekend
Dit ivm de activiteiten van het Jeugdcarnaval en De Metworst op deze maandag. Helaas is een afsluiting van deze weg voor de zondag niet mogelijk omdat dan een andere belangrijke verkeersader van Silvolde al afgesloten is (Terborgseweg/Ulftseweg). Wij verzoeken ouders dan ook om ondanks de genomen maatregelen op zondag en maandag alsnog goed op te letten en er voor te zorgen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Onderstaande gedeelte uit de brief en tekening laten zien welke wegen zijn afgesloten.

Beste heer Onstein,

Op 9 januari 2012 heb ik uw brief ontvangen waarin u toestemming vraagt voor het afsluiten van een gedeelte van de Molenweg en de Berkenlaan in Silvolde in verband met de carnaval. In deze brief vindt u een reactie op uw verzoek.

Verkeersmaatregel
U krijgt toestemming voor het afsluiten van een gedeelte van de Molenweg (tussen de Berkenlaan en de Pr. Bernhardstraat) in Silvolde van vrijdagmiddag 17 februari tot en met dinsdagmorgen 21 februari 2012. Verder krijgt u toestemming voor het afsluiten van de Berkenlaan (tussen de Siebelinkstraat en de Rabelingstraat) in Silvolde op 20 februari 2012 van 13.00 tot 20.00 uur in verband met de carnavalsactiviteiten en de veiligheid van de kinderen hierbij.


De extra afsluiting op de maandag