CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vaak bu’j te bang…

fallback image post metworst

Vaak bu’j te bang…. Leuk zo’n motto, behalve als je enkele Metworsten hebt..

Een ongelukkige Robbie

Vaak bu’j te bang…. Leuk zo’n motto, behalve als je enkele Metworsten hebt. Die menen natuurlijk zo’n motto gelijk serieus te nemen. Het begon allemaal met De Minister van Informatie; Bij een 6-0 achterstand probeerde hij (Vaak bu’j te bang) de bal binnen te houden…. Gevolg: Na maandelang blessureleed MRI-scan op 20 januari jl..

Rick neemt de taken vanzijn vader wel waar..
Gert-Jan, voorlopig is hij ff uit de running Daarna Prins Metwaldus de 36ste cq Bob de Bouwer… Ook hij dacht van vaak bu’j te bang…. Gevolg een MRI scan op 11 januari 2010. Hij was gewoon iets te enthousiast geweest op zijn werk, waardoor nu zijn rug ietwat moet herstellen. Maar dat was nog niet genoeg. Ook onze voorzitter van de programmacommisie doet graag een duit in ’t zakje. Hij heeft met een vinger van zijn rechterhand klem gezeten in een machine en 3 pezen afgescheurd. Gevolg een MRI-scan in januari en hij is er nog 11 weken zoet mee.
Tot slot hebben we El Fuego. Hij werd voor de dood weggesleept (zoals hij zelf zegt) na een verwoestend schot van Silvius de 49ste (Maurice Kingma). Ons Raad van Elf lid Robbie moet na een MRI scan op 13 januari ook ff rustig aan doen.. Het is wat, Vaak bu´j te bang! maor enkele Metworsten doen het vanaf now kalm an! Een ongelukkige Robbie