CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ut Bloempotju wug t nog 1 keer.

fallback image post metworst

Amper een maand geleden heeft de formatie Ut Bloempotju, bekend van de hit bier in m’n alcohol waarmee in 2007 …

Amper een maand geleden heeft de formatie Ut Bloempotju, bekend van de hit bier in m’n alcohol waarmee in 2007 ruim 6.000 euro werd opgehaald voor Kika, de instrumenten weer opgepakt. Ook dit jaar heeft Ut Bloempotju weer flink haar best gedaan. Met de tweede hit Dawoagi-jnie is tijdens de carnaval van 2009 ruim 1.100 euro opgehaald met de verkoop van de cd’s en de nu al legendarische Dawoagi-jnie mutsen. Het goede doel dit jaar is S.K.E.P., S.K.E.P is een kleine organisatie die arme schoolkinderen uit Ghana helpt met alles wat ze nodig hebben. Voor meer informatie over dit goede doel verwijzen wij naar de site http://www.skep-ghana.nl

Nog steeds worden er cd’s en mutsen verkocht en vrijdag 27 maart 2009 zal met een groot feest in de kroeg van Café Restaurant ’t Molentje in Silvolde de tweede afterparty van Ut Bloempotju worden gehouden. De toegang voor dit feest is gratis maar mocht u toch nog een steentje bij willen dragen aan dit zeer goede doel is dit mogelijk met de aanschaf van de allerlaatste cd’s of mutsen of een vrije gift. Op het volle avondprogramma met Dj Maurice, Les Pineuts, natuurlijk Ut Bloempotju zelf en verrassingsact DJ TJ zal de cheque worden overhandigd aan de initiatiefnemers van S.K.E.P.

Iedereen is vanaf 21:30 van harte welkom om er samen met Ut Bloempotju en S.K.E.P een mooie en succesvolle avond van te maken bij ’t Molentje in Silvolde. Thuis blijven, Dawoagi-jnie!!!!

Ut Bloempotju