CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

ut Bloempotju lanceert nieuwe CD

ut Bloempotju lanceert nieuwe cd. De gelegenheidsformatie ut Bloempotju lanceerde deze week hun nieuwe hit-cd "Bier in mijn alcohol"…

Zillewold heeft er weer een nieuw gelegenheidstrio bij. Ut Bloempotju, vertegenwoordigd door de heren Nick Gries, Wyggle Liebrand en Martijn Egberts, lanceerde deze week hun nieuwe hitsingle getiteld "Bier in mijn alcohol".

Nadat twee weken geleden het duo Makkie veur Ruud hun nieuwste cd lanceerden is het nu de beurt aan de heren van het Bloempotju. "Wat op een verjaardagsparty bij ’t Molentje als een grap begon is werkelijkheid geworden. Hier ligt een keurige CD het resultaat mag er wezen! En nog belangrijker; alle opbrengsten van de CD gaan naar het goed doel, Kinderen Kankervrij (KIKA)", aldus zanger Nix.


Zanger "Nix" (geheel rechts) en Dikke (tweede van links) overhandigen de eerste cd!
(Foto: Rooie Vogels website)

De cd werd mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en werd in de Silvox studio opgenomen. Voor het nodige blaaswerk werd eveneens gebruik gemaakt van het Zillewoldse duo Donders Stevig.

De cd wordt door de Rooie Vogels in eigen beheer uitgeven en heeft een beperkte oplage. Wees er dus snel bij!

Kosten van de cd bedragen € 4,44 en aangezien de heren niet aan afronden doen is de prijs gezet op € 5,-. "Voor dit bedrag ontvangt men dan ook een aardige meezinger. Er mag uiteraard meer voor betaald worden want het goede doel staat voorop!", aldus de heren van Ut Bloempotju.

Meer informatie omtrent de verkoop van de CD kan men vinden op de site van de Rooie Vogels.